Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen berögzült, negatív és...

Milyen berögzült, negatív és nem túlságosan indokolható reakcióid vannak?

Figyelt kérdés
Én pl. nehezen viselem a zacskózörgést, a kutyaugatást, vagy ha valaki buszon telefonál. Neked van ilyen dilid?
2021. dec. 19. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lefagyásos szégyenérzet apró bakiknál, random bevillanó gyerekkori kellemetlen szituk, amiknél "nyikkanok" és behúzom a nyakam, egy pillanat, és már siklik is tovább, utána meg szidom magam milyen hülyeség, lényegtelenek, nem kellene így reagálnom.
2021. dec. 19. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A csámcsogást utálom:/ mint hang, illetve a gyereksírás idegesít de nem az őszinte sírás hanem tudjátok az a anya nem vette meg a kisautót és akkor bömböl attól kivagyok ha hosszútávon kell hallgatnom.

Meg van egy új mániám hogy ha csapatostul megyünk valahová barátokkal és hogy elférjünk az úton párokba rendeződve kell menni, nos én nekem mindig muszáj elől mennem, inkább megyek egyedül elöl de utálok hátul kullogni.

Túlreagálok mindent bár ezen próbálok javítani de most meg kicsit mindenbe beleszaroknak tűnök, valahogy nem találom az arany középutat.

A másik hogy bármilyen gyengébb személyiségű, vagy lányt vagy fiatalabb személyt bánt valaki akkor én azonnal ugrok(volt már hogy beszóltak hogy jaj most jön már megint az anyatigris) nemtudom mi van bekódolva de azt rühellem ha bántanak valakit. Ha van oka rá akkor nem.

Meg azt is utálom ha valaki az utcán nagyon hangosan hallgatja a zenét hangszóróval. M

2021. dec. 19. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

1# érdekes, hogy a bevillanó gyerekkori élményeket így kimondod! Valszeg van kapcsolat a jelenbéli reakciód meg ezek között!

2# A mások evése engem csak olyan embereknél idegesít, akikkel amúgy is gondom van, tehát nem mindenkinél.

Ez az elöl menés érdekes, én meg visszafelé nem szeretek menni, tehát ha a célpont két buszmegálló között van, akkor én 97% ban az elsőnél szállok le, hogy ne visszafelé kelljen menni a másodiktól. :-)

A zajok általában is zavarnak sokszor, de érdekes, hogy zenéből meg a zajosakat is szeretem.

2021. dec. 19. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem hallani mások légzését, vagy ahogyan mások esznek. Nem szeretem az utcáról, vagy a szomszédos szobából átszűrődő beszédet, vagy zenét. Zacskózörgés a halálom. Nem szeretem mások szagát érezni, meg akkor sem ha az nem kellemetlen, tehát mások parfümjét is utálom.
2021. dec. 19. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A liftnek a gombját nekem kell megnyomni. Ha megnyomja párom, én utána rögtön rányomok.

Ha kikapcsolom a sütőt, utána még többször rányúlok hogy biztosan ki van-e kapcsolva.

Utálom ha valaki a rádióval együtt énekel egy dalt, de mondjuk csak a refrént tudja és csak azt énekli. Szóval ha nem tudja az egész szöveget. Halálom hogy csak 1-2 sort énekelnek, majd kussolnak, majd megint 2 sort énekelnek.

2021. dec. 19. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Érdekeseket írtok! Én még mostanában fogtam fel, hogy túlságosan szélsőséges módon kerülöm a visszautasítást. Inkább nem kérek.
2021. dec. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!