Milyennek éled meg a depressziót?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, céltalannak látom az életem, elvesztettem a barátaimat, nincsenek terveim, ha mások előtt jókedvűnek tűnök, a valóságban akkor is csak szenvedek, értelmetlennek találom, hogy felkeljek reggelente.
Ha van itt valaki, aki depressziós, te hogyan éled meg? Mit próbálsz ellene tenni?
18/F
2021. dec. 18. 21:29
11/13 anonim válasza:
Én elmentem randizni, aztán csak még rosszabbul lettem.
Depressziót csak meg kell várni hogy elmúljon. Mást nem nagyon tehetsz. Iradhatsz fel gyógyszereket, de azok nem fognak segíteni csak leszedálnak annyira hogy az életed színvonala is rámegy.
12/13 anonim válasza:
Olyan mintha a saját gondolataimban fuldokolnék. Gyűlölöm azt aki vagyok. Minden percben azt kívánom hogy más valaki lennék. És egyszerűen nem vagyok szerethető
13/13 anonim válasza:
#11 -es vagyok, miért lettem lepontozva? 15 éves korom óta vagyok depressziós és kb 2 hónapja múlt el végre. Tudom jól miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!