Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az az ok ami meg akadályoza...

Mi az az ok ami meg akadályoza az embert abban hogy öngyilkos legyen?

Figyelt kérdés
Gyerekem nem lehet ,mert meddő vagyok, a házaságon egy kalap kaki, válni készülünk ,mert nem érek semmit és mindent elrontok. És egyszerű nincs visszatartó erő az ellen hogy megtegyem.
2021. dec. 16. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Engem a szüleim tartanak vissza. Ha ők nem lennének már rég végeztem volna magammal, amilyen szar az élet, ráadásul még aspergeres is vagyok..

Annak én max örülnék ha meddő lennék, de nagyon mert egyáltalán nem akarok gyereket. Számomra ez nem probléma lenne hanem áldás! De sajnos én meg nem hiszem hogy meddő lennék.

Na de nem bagatellizálni akarom a problémád, neked ez egy nagy gond lehet.

Számos lehetőség létezik arra hogy jó legyen neked is ennek ellenére. Lombikprogram, örökbefogadás..

Nem kéne emiatt megtenni.

25/n

Szilvi

2021. dec. 17. 09:31
 12/12 anonim ***** válasza:

A következők:

Hívők esetén Isten.

Ha pedig nem hívő, akkor racionális gondolkodással belátható, hogy az öngyilkosság gyakran sikertelen, viszont maradandó sérüléssel jár. Tehát az állapota rosszabb lenne, mint amilyen volt.

Még egy ok lehet a lélek mélyén még dolgozó életösztön.

2021. dec. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!