Hogyan szoktassam le magam a telefonozásról?
Figyelt kérdés
Elegem van már belőle! Bűntudatom van, amiért hat-hét óra hosszát nyomkodom ezt a vackot minden nap! (Egy hétvégi nap majdnem tíz óra is összejött egyszer!)
Szerettem volna egyik napról a másikra "letenni", de ekkor döbbentem rá, hogy fizikailag függővé váltam. Az akaraterőm szinte már semmire nem elég, mintha teljesen eltűnt volna. A kedvem borzalmas, olyan szinten magam alatt vagyok, hogy reggel az ágyból kikelni sincs motivációm. Nagyon hibásnak érzem magam amiért hagytam hogy egy tárgy ilyen nagy károkat okozzon az életemben.
Szerintetek mit csináljak? Hogy kéne elkezdenem a "leszokást"?
Vagy puszta akaraterő kérdése az egész és csak én gondolom túl a dolgokat?
2021. dec. 12. 22:11
11/14 anonim válasza:
Szerencsére engem a Tiktok nagyon irritál, arra nem birok rászokni. De viszont össze-vissza böngészek mindent.
12/14 anonim válasza:
Segíthet, (mondjuk pont most jöttem rá, hogy egy ideje már nem tartom be mindet...), ha például eldöntöd, hol nem akarsz telefonozni, és erre nagyon odafigyelsz: pl. Reggel ébredéskor, a wcben, a konyhában evéskor stb.
13/14 anonim válasza:
Sajnos én is ráfüggtem. Tönkretesz teljesen. Am én is magányomban nyomkodom. Amikor volt párom és a barátaimmal is voltak programok, mentünk ide-oda elő sem szedtem. Amióta szakdolgozatot kellene írni, magányos lettem és munkanélküli jelenleg, azóta ezt a sz.rt le sem teszem. Pedig hamarosan 30 leszek. :(
14/14 anonim válasza:
Mond vissza vagy módosítsd az előfizetésed net mentesre, de tartsd meg a számod. Othhon ne legyen WIFI lehetőséged. Vagy tedd bele a SIM-et egy buta telefonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!