Kitöröltem a FIFA 20-t, mert annyira folyamatosan ideges lettem tőle,hogy csal a gép jó döntés volt?
Üdvözlettem ezen a vasárnapi napon..
Fél órávval ezelőtt ki töröltem a FIFA 20-t mert annyira idegesített folyamatosan, hogy csal a gép hogy nem igaz. Élvezhetetlen volt már számomra, inkább úgy döntöttem hogy megóvom az idegrendszeremet és véget vettek kettőnk útjánnak..
- Meg ez már nem a szórakozásról szólt..
Nektek volt már hasonló dolog az életetekben, hogy inkább úgy voltatok vele,hogy az egészségetek fontosabb bárminél legyen az videójáték, vagy egyébb ehhez fogható jelenség?
#5, Abban biztos lehetsz! A Szerencsejáték Zrt. állami cég, óriási pénzeket adnak (NER közeli) alapítványoknak, nehogy azt gondold, hogy a NER majd csak úgy random embereknek milliárdokat fog odaadni.
Itthon még nem olyan pofátlanok mint mondjuk Észak-Koreában ahol a vezető már hatszor nyerte meg a főnyereményt, de abban biztos lehetsz, hogy a pénz mindig a megfelelő embereknek megy.
Semeddig nem tart egy olyan programot írni ami a beérkező számkombinációk alapján kiad egy olyat amit senki nem tett meg és a lehető legminimálisabb nyereményt kell kiosztani.
Elöszőr profin volt, ott sikerült 100 meccs felett elérni a győzelmet. Mondom oké feltettem világklaszisra itt-ott látszott hogy ez már nem könnyű, de annyi bugos gól született az AI-nak hogy ideges voltam folyamatosan..
Világklasszison winstreakem volt 20 meccs felett, aztán egyik napról a másikra megerősödik az AI és mindig lecsal?
Ha tudtam volna hogy ennyi okádék sz*r, nem adtam volna pénzt se érte.. Csak kellet valami chilles játék..
Minden elismerésem azoké az embereké, akik megosztják a véleményüket pozitív írányba. gg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!