Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudhatom hogy ha...

Honnan tudhatom hogy ha méregdrágán pszichoterápiára járok, annak lesz BÁRMI haszna /értelme és nem csak az ablakon szórom a pénzt?

Figyelt kérdés
Nem azért hogy olcsójánoskodjak de 15.000 /óra. Ha van értelme még oké-na de honnan tudhatom hogy lesz? És azért 10 alkalmon már túlvagyok, az 150.000 ft csak eddig és NULLA semmi haszbot változást én nem érzek. Na most ezt lehet nyújtani ítéletnapig, mehetek én 10x 10 alkalmat is, na de ha akkor se lesz haszna..... szóval??
2021. dec. 12. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Sehonnan.
2021. dec. 12. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Ha ilyen az általános hozzáállásod és a mostani nem csak egy rövid kibukás, akkor inkább hagyd békén a terapeutádat és ne menj többször. Nem neked való.

Ehhez másfajta hozzáállás kell.

2021. dec. 12. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Én hagynám, ezek a pénzedet húzzák le általában csak... Ha 10 alkalom után semmit nem érzel, akkor inkább keress mást. Nekem volt olyan, akinél már első alkalommal éreztem, hogy akar és tud is segíteni, 4 alkalom kellett és rendbe jöttem. Igaz ő egy adott dologgal foglalkozott csak, de ő nagyon jó volt. Szóval ha te ezt nem érzed akkor pénzlehúzás csak.
2021. dec. 12. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Nehogy hallgass kettesre.. nem veled van a baj hanem a pénzéhes piszochológusokkal!!!! De tényleg van kivétel, csak ritka.....
2021. dec. 12. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert hozzád beszél. Hallod, fel tudod fogni stb.
2021. dec. 12. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
MIndegy többet nem megyek, ezt MA döntöttem el.
2021. dec. 12. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendben
2021. dec. 13. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!