Mi a bajom?Mondhatni rossz gyerekkorom volt.(Tudom,még most is szinte gyerek vagyok,csak nem tudtám máshogyan leírni).Azonban ez az egész akkor kezdõdött,amikor 10 éves lettem.
fuf, rakj már szóközt az írásjelek után. Oké, egyéni igény, csak na, a felolvasót kicsinálja:D
Hátőőőőő... pszichológus. Erre nemigazán van jobb tanács.
Amit leírtál, az iskolai bullying, amivel szemben a felnőttek konkrétan tehetetlenek. "csak játszunk" mondták nálunk is mindig, mikor vörösre meg lilára csapkodták a vállam anno... kva idegesítő és nem tehetsz ellene semmit. persze ha visszaszólsz keményen, úgyis téged hívnak be a tanáriba elbeszélgetni, hog ymégis miért bántod a többieket...
Szólj szüleidnek is. Iskola zaklatás az létező jelenség. Vegyék fel a kapcsolatot ta tanárokkal is, hátha..
Ha van kedved, beszélgethetünk egy kicsit, ha az neked segít valamennyit.
De ami fontos: feküdj ráa tanulásra minden idegszáladdal. Ha jók a jegyeid, akkor egy jó iskolába tudsz továbbmenni. Ha nem, akkor egy olyan suliba kerülsz, ahol ugyanilyen gyökerek vannak mint most. Oké, okosabbak között is vannak gyökerek, de arányaiban sokkal kevesebb. Ez megmenthet. Anno engem legalábbis ez mentett meg.
Otthon is szar a helyzet?
Próbálj meg akár most is más suliba menni, mert ez teljesen beteg ami most van.
A motivációhoz meg te is kellesz, nem csak egy normális környezet, nézd meg a sok hülye gazdag gyereket, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal.
Szóval, keress pár dolgot, ami iránt elkötelezett lehetsz, legyen kedvenc íród, zenéd, keress egy hozzád hasonló srácot akivel összejöhetsz, és tanulj is hogy ne az árufeltöltésnél köss ki, hogy aztán végképp csak eret vágni akarjál.
Amúgy meg addig is védd meg magad, ha 1 pofont kapsz, adj vissza 3 sokszor nagyobbat, hogy megtanulják, hogy nem lábtörlő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!