Valaki tud segíteni? rosszul vagyok, lelkileg..
Figyelt kérdés
Nem tudom mi tegyek? összetörtem egy személy miatt röviden: szerelmes vagyok belé összevesztünk, próbáltam kibékülni letiltott. Ez nem tűnik úgy mintha komoly sérelmet okozna de bizony azt okozott. Irtam rengetegszer hogy sajnálom mikor az ő hibája volt. Ez alatt még annyi reakciot kaptam hogy látta. Konkrétan összetörtem?! Valami megoldás? Mit tudok tenni? Segítség? Valami mondta hogy keressek pszichologust de kiskoru vagyok ilyenkor? Mivan?2021. dec. 7. 23:18
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs:) Korona időszakjában lelépett…
2021. dec. 7. 23:35
4/7 anonim válasza:
Az idő begyógyítja ezeket a sebeket.
6/7 A kérdező kommentje:
14
2021. dec. 8. 18:57
7/7 anonim válasza:
Szerintem az idő ami segíthet és a távolság. Szóval az jó kezdet, ha letiltod te mindenhol, hogy ne érjen inger felőle. Meg foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!