Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az autistákat mennyi idősen...

Az autistákat mennyi idősen kell elkezdeni munkára nevelni(beleértve az aspergeri autistákat is)?

Figyelt kérdés

#autizmus #Asperger #elkezdés #Munkára nevelés
2021. nov. 26. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Jó korán, már kisiskolás korban el kell kezdeni
Elég kamaszkorban is elkezdeni
Ráér akkor is, ha az illető gyerek a felnőttkorba lép
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen hülye kérdés!

Pont olyan emberek, mint bárki más, kisgyerek korban is elvárható, hogy szabályokat kövessenek. Ha feladat van teljesítsék, pld. játékok elpakolása.

2021. nov. 26. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mikor kell elkezdeni arra ránevelni, hogy például segítsenek a házimunkában?
2021. nov. 26. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint minden más gyereket, baba kortól. Az autizmus/asperger megállapítása előtt évekkel.
2021. nov. 26. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanakkor, mint a nem aspi gyerekeket. Érintettként baromi elegem van már abból, hogy fogyatékos életképtelen, empátiára képtelen hülyének néznek minket. Holott több érzés és értelem szorult belénk, mint nem kevés nem autista emberbe. Munkahelyemen sem én kérdeztem meg, hogy a kék a hideg vagy a meleg víz-e.
2021. nov. 27. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Passz
2021. dec. 28. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!