Budapesten jó pszichológus?
sajnos voltam egy elég drágánál, akinél még rosszabul éreztem magam. együttérzés semmi, cinikus volt és lekezelő. nagyon pénzéhes, bunkó.
emiatt el vagyok keseredve. Budapesten ingyenes vagy akár fizetős jó pszichológust tud valaki ajánlani, aki elhivatott és pénzen kívül érdekli az is, hogy a másik minél előbb jobban érezze magát?
esetleg, ha elmondanátok mivel voltatok nála, milyen hamar és mennyire segített titeket annak örülnék. meg, hogy ingyenes volt-e vagy fizetős.
Klinikai szakpszichológus érdekelne, nem sima tanácsadó. Köszönöm!
Én tudok egy jót: Csécsy Vera Vanda, Fizetős: 12k / alkalom, de lehet meg tudsz beszélni vele egy egyedi árat, ha nagyon szűkös a keret.
Nekem nagyon sokat segített. Végre lett önbizalmam, önbecsülésem és szívből tudok nevetni, munkahelyet váltottam és jól érzem magam a bőrömben! Az időt nem írnám le, mindenkinek más és más, de azt fontos észben tartani, hogy hosszútávú, maradandó javulás csak megfelelő idő ráfordításával érhető el. Sok sikert és bátorság! Nagyon megéri az önismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!