Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a pánikbetegség tünetei?

Mik a pánikbetegség tünetei?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

EZT TALÁLTAM A NETEN :

A pánikroham tünetei hirtelen jelennek meg, látható ok nélkül. Közéjük tartozik:

* Felgyorsult vagy felerősödött szívverés vagy szívdobogás

* Izzadás

* Szédülés, émelygés vagy hányinger

* Nehéz légzés

* Szúrkáló vagy viszkető érzés az arcon, a szájban, a kézen vagy lábon (paresztézia)

* Elpirulás vagy reszketés

* Álomszerű érzés vagy érzékelési zavarok

* Disszociáció, az az érzés, hogy az egyén nincs kapcsolatban a saját testével, vagy akár idővel és térrel (személytelenítés)

* Rettegés az irányítás elvesztésétől, hogy az egyén valami ostobaságot tesz vagy megőrül

* Halálfélelem

* Remegés vagy reszketés

Egy pánikroham rendszerint 2-8 percig tart és a mindennapi életben előforduló egyik legelcsüggesztőbb hatású egészségzavar.

2008. dec. 13. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában valamihez mindíg kapcsolható a pánikroham, elsősorban valamilyen fóbiás pszichés zavar kapcsán.
2008. dec. 13. 16:22
 3/4 anonim válasza:
Basszus nekem ma derült ki, hogy sajnos ez van.Elmondtam anyukámnak mert ő eddig ezt nem tudta, és nem is nagyon szeretné tudni miután elmondtam neki.Nem hiszi el,viszont én így nem tudok segítséget kérni,kapni.Valaki légyszíves írjon hogy mivel lehet ezt elmulasztani mert nagyon rossz érzés.
2010. aug. 20. 16:47
 4/4 anonim válasza:

szia!

én is ebben a cípőben vagyok. tudok segíteni ha gondolod...

2011. okt. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!