Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ok nélkül rossz kedvem?

Miért van ok nélkül rossz kedvem?

Figyelt kérdés
Már 2 hete nagyon szomorú vagyok, ezt a környezetem is észrevette.Nincs kedvem semmihez, semmit nem szeretek csinálni.Az arcomon is látszik, hogy szomorú vagyok, de nem értem miért mikor semmi okom nem lenne rá.Mi lehet a bajom?
2010. szept. 4. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valamiben örömödet kell, hogy megtaláld, biztos van olyan. Vagy mindened megvan, az is okozhatja a problémát. Az is lehet hiányzik neked valami, s örömöd nem találod, mert mindenki Őt keresi, csak nem leli:

"Boldogok akik szomorúak"

Ha hiszel Istenben vagy megpróbálnád őt keresni, sokat segítene, szerintem. Minél nagyobb a hited, annál többre leszel képes, leküzdesz bármilyen akadályt. A fenti idézet szerint, a hívő ember is szomorú és ez a szomorúság örömmel tölti el. A szomorúság átalakul szeretetté, ha kitartó vagy. Én katolikus vagyok, de ha tudnák rólam, hogy evangélikus templomba is megyek kitagadnának. Egyszerűen az evangélikus lelkész jobban beszél. Intézményfüggetlen lettem és egyedül az Urat imádom. Meg kellene neked is próbálni, nehéz, de nem megvalósíthatatlan.

2010. szept. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!