Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ideje elmenni egy...

Szerintetek ideje elmenni egy pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Mostanság bármin el tudom magam sírni pl. meglátok egy halott madarat az utcán,szomorú dologra gondolok vagy csak egyszerűen arra,hogy sírni fogok,máris patakokban folyik a könnyem..egy szomorú zene megy a rádióban vagy akármi..máris könnyezem.

Barátom elment egy napra és mikor elköszönt sírni kezdtem,de nem is tudom megállni...most is már könnybe lábad a szemem. Simán elmehetnék valamilyen sírós szappanoperába,nagy sikerem lenne...

Iskolában ha nem megy egy matek feladat az élettől is elmegy a kedvem,utálom magam és bőgni kezdek..Teljesen kikészít,hogy nem tudom magam kontrollálni.Ha valami nem sikerül már azon gondolkozok,hogy miért is élek? Az embereket sem szeretem túlzottan és mivel ilyen vagyok ők sem rajonganak értem..persze vannak barátaim és van pár ember akit szeretek,de a két kezemen meg tudom számlálni mennyi ez. Legszívesebben elköltöznék otthonról valahová ahol egyedül lehet a kutyámmal. Menjek el egy szakemberhez? mit tanácsoltok?

2010. szept. 4. 12:52
 1/7 A kérdező kommentje:
*lehetek
2010. szept. 4. 12:54
 2/7 anonim válasza:
Mindenképpen meg kell növeled az önbizalmad. Ebben szakember vagy egy jó barát segíthet:)
2010. szept. 4. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak jobban erzelmes emberek. Baratnom is ilyen. Ha allatokrol, jo zene, mas balszerencseerol stb, van szo, mindjart konnyezik, meg oromeben is, de nem akar meghalni, nem akar egy barlangba elni egyedul. Neked depressziod van, vagy csak ki vagy faradva agyilag es testileg is. Probalj valakivel elbeszelgetni, akiben bizol, tard ki szivedet, es ha kell, menj orvosi segitsegert. Vagy korodtol fuggoen, lehet hogy csak a hormonok kezdtek el dolgozni.
2010. szept. 4. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Valtoztatasra van szukseg!

Ez lehet Vitamin hiany is, de lehet valamilyen lelki problema miatt is, ami viszont nem lett lezarva, illetve feldolgozva.

Elkellene menned orvoshoz es verkepet csinaltatni, ahol kiderul, hogy van-e vitamin hianyod.

Amikor egyedul szeretnel lenni, menj a szabadba es setalj

akar a kutyusoddal is!

S probald meg elfoglalni magad, kosd le az elmedet!

2010. szept. 4. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj el a sulipszichlógushoz, és kezdj szedni Remotívot(ami egy gyógynövény szer a patikában, hangulatingadozás ellen)

Talán jó lenne egy B vitamin kúra is, énszerintem ez inkább valami vitaminhiány.

A pszichológus segít kideríteni, lehet ő is a körzeti orvoshoz küld. Talán Béres csepp is jó lenne, és sok mozgás. Szauna fürdő is jó. a mozgás endorfinokat termel. Egyél sok csokit és diót, nyersen, az is jó.

Szerintem kicsit kimerültél, talán csak a növésben.

Tégy ellene, kérj segítséget. Könnyű eset vagy de ha elhanyagolnád, súlyosbodhatna.

2010. szept. 4. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos apukám meghalt mikor 6 éves voltam, a szemem láttára. Nem tudom,hogy ez hatással lehet-e rám még..már 18éves vagyok,12éve történt..Nem merem a gondjaim megbeszélni senkivel,félek,hogy szánalmasnak tartanak vagy lenéznek..barátnőimnek sem mondok soha semmi olyan dolgot,ami úgy igazán velem kapcsolatos. Nem rég rengeteg orvosnál megfordultam,mert nagy fejfájásaim voltak,végül oda jutottak,hogy beutaltak a pszichiátriára. Nem mentem el,mert tudtam,hogy úgysem mondanám el neki a gondjaim:(
2010. szept. 4. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha módodban van, próbálj ki egy JÓ kineziológust, vagy pszichológust. Pszichiáter többnyire csak teletöm kétséges hatású gyógyszerekkel.
2010. szept. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!