Szerintetek ideje elmenni egy pszichológushoz?
Mostanság bármin el tudom magam sírni pl. meglátok egy halott madarat az utcán,szomorú dologra gondolok vagy csak egyszerűen arra,hogy sírni fogok,máris patakokban folyik a könnyem..egy szomorú zene megy a rádióban vagy akármi..máris könnyezem.
Barátom elment egy napra és mikor elköszönt sírni kezdtem,de nem is tudom megállni...most is már könnybe lábad a szemem. Simán elmehetnék valamilyen sírós szappanoperába,nagy sikerem lenne...
Iskolában ha nem megy egy matek feladat az élettől is elmegy a kedvem,utálom magam és bőgni kezdek..Teljesen kikészít,hogy nem tudom magam kontrollálni.Ha valami nem sikerül már azon gondolkozok,hogy miért is élek? Az embereket sem szeretem túlzottan és mivel ilyen vagyok ők sem rajonganak értem..persze vannak barátaim és van pár ember akit szeretek,de a két kezemen meg tudom számlálni mennyi ez. Legszívesebben elköltöznék otthonról valahová ahol egyedül lehet a kutyámmal. Menjek el egy szakemberhez? mit tanácsoltok?
Valtoztatasra van szukseg!
Ez lehet Vitamin hiany is, de lehet valamilyen lelki problema miatt is, ami viszont nem lett lezarva, illetve feldolgozva.
Elkellene menned orvoshoz es verkepet csinaltatni, ahol kiderul, hogy van-e vitamin hianyod.
Amikor egyedul szeretnel lenni, menj a szabadba es setalj
akar a kutyusoddal is!
S probald meg elfoglalni magad, kosd le az elmedet!
Menj el a sulipszichlógushoz, és kezdj szedni Remotívot(ami egy gyógynövény szer a patikában, hangulatingadozás ellen)
Talán jó lenne egy B vitamin kúra is, énszerintem ez inkább valami vitaminhiány.
A pszichológus segít kideríteni, lehet ő is a körzeti orvoshoz küld. Talán Béres csepp is jó lenne, és sok mozgás. Szauna fürdő is jó. a mozgás endorfinokat termel. Egyél sok csokit és diót, nyersen, az is jó.
Szerintem kicsit kimerültél, talán csak a növésben.
Tégy ellene, kérj segítséget. Könnyű eset vagy de ha elhanyagolnád, súlyosbodhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!