Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy győzzem le a fèlelmem...

Hogy győzzem le a fèlelmem ,hogy nem fog rámjönni a pánikroham ha megyek valahova?

Figyelt kérdés
Múltkor voltam fodrásznál és előre ráparáztam,hogy mi van ha rámjön a pánik..Persze rám is jött elég durván..Jövő héten mennem kell megint és félek tőle!Mit csináljak hogy ne legyen baj?ha beveszek Frontint az segít?
2021. nov. 11. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha veszel be nyugtatót az mindenképp segít, másnem pszichésen, de érdemes lenne elmenned szakemberhez, segít a kezelésben.
2021. nov. 11. 07:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál.Antidepresszánst és Frontint írt fel ..kb ennyi
2021. nov. 11. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne gondolkodj előre ezen. Attól parázol be, hogy már napokkal korában elkezdesz ezen idegeskedni és mire kimozdulsz, addigra kicsináltad az idegrendszered és garantált lesz a pánikroham.

A nyugtató csak tüneti kezelés, szóval az alap problémán nem javít (még ronthat is ha hozzászoksz, hogy mindig ezt kell szedned, ha ki akarsz mozdulni)

2021. nov. 11. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak tipp

-tegyél addig néhány sétát, boltozást pl

- ne gondolj bele. Ha kezdenél ráparázni, juttasd eszedbe, hogy "most most van". :) Minden rendben van.

(Nincs értelme előre izgulni)

Mikor mész, akkor bontsd részekre:

most csak reggelizem, készülödöm, pl zene mellett.

Útközben oda, "most még csak sérálok egyedül. Semmi gond.

Megérkezel. Itt nem tudom mi segíthet, mert fiatabb koronban én is betoji voltam ilyen helyzetben.

Talán az hogy elgyakorlod mi fog történni.

Ajtó nyit, bemész, köszönsz "szia/jó napot kívánok"

Ha még néz rád, akkor mondod hogy időpontod volt 3 órára.

Megvárod mit mond.

- "rendben, még vannak előtted, ülj le addig." Leülsz egy pulttól messzebb lévő székre

- "gyere foglalj helyet itt" és mutatja hogy melyik tükörhöz/fodrászhoz menj leülni.

Közben meg ne felejtsd felakasztani a kabátod, vagy letenni egy üres székre. Meg táskádat ahova szoktad.

2021. nov. 11. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő és bátorító hozzászólásokat!🤗
2021. nov. 11. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen kérj pszichológushoz beutalót a dokitól. Nem is értem hogy ilyen esetben miért nem automatikusan megy ez.

4# voltam.

2021. nov. 12. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiáternél
2021. nov. 12. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

És tartott 50 perces pszichoterápiát?

(Én ezt ajánlom)

2021. nov. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!