Úgy érzem teljesen kikészültem idegileg, mit tegyek?
Gondolom olyan szakot választottál, amivel piacképesebb szakmát szereznél. De nekem ugy tunik, nincs hozza affinitasod. En is levelezon tanulok, bar en konnyu szakon vagyok, de szeretem, bar nem mondom, hogy nem nehez neha es nem jar meg igy is lemondasokkal.
A lakástémát is megértem, en is ebben vagyok, de mar beletorodtem. Majd lesz valami vele. Nem fogok egy ingatlanert dolgozni, hogy ekozben meg elszaladjon mellettem az elet.
Ha tenyleg ugy erzed, elakadtal, lehet hogy erdemes lenne pszichologustol segitseget kerni.
Nem tudom hány éves vagy, de ha még a 20-as éveidben vagy, akkor jól fog jönni egyszer az a diploma a következő 30-40 évben!
Nekem is hasonlóan nyögvenyelősen megy a levelező, de azóta kitaláltam mivel szeretnék igazán foglalkozni. Ez az 5. félévem, most már csakazértis befejezem, mert ha a megálmodott szakmámat nem fogom tudni 20 évig csinálni egészségügyi problémák miatt, akkor ott lesz a diploma amivel be tudok majd ülni egy irodába. Ha az utolsókat rúgod az egyetemen, akkor csináld meg, jó lesz az B tervnek,mint nekem!
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
1-es: Tervezőként dolgozok és alapvetően nem lenne a munkával probléma, inkább a céggel és az emberekkel van, de szerintem ez sok helyen előfordul. Őszintén nem tudom, hogy mit csinálnék olyan nagyon szívesen, ezt még megkell találnom.
5-ös: Villamosmérnöki szakon vagyok, de alapvetően ebben is dolgozom, csak kicsit "megbecsültebb" az ember, ha van hozzá papír is és munkahely váltásnál sokat segítene, én azt gondolom.
Egyébként 30+ tárgyam már megvan és ez a 7. félévem, ha minden jól menne csak 1 félévet csúsznék. Jelenlegi félévben van 2 nehéz tárgyam, ami nagyon nem fekszik nekem + 2 laza kurzus, 8. félévben pedig még ennek a nehéz kettőnek a ráépülése van hátra + szakdoga + államvizsga, ezért a jelenlegi és a következő szemeszter gondolatát eléggé stresszesen élem meg. Rossz belegondolni, hogy ha nem sikerül még több csúszás jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!