Teljesen kikészültem idegileg. Vki megpróbálna segíteni?
Betegesen félek a terhességtől. Miután szexelek, mindig az jár a fejemben, hogy csak ne legyek terhes. Néha még szex közben sem tudok erről megfeledkezni. Utoljára április elején volt aktusom, védekeztünk, de a barátom péniszéről lecsúszott az óvszer, és kb fél percig anélkül csináltuk, de nem élvezett el. Tudom, hogy az előváladékban is vannak spermiumok. Ezután háromszor megjött időben és rendesen a menstruációm, a petesejt is kilökődött, de én mégis attól tartok, hogy teherbe estem. Hétfőn kell megjönnie. Már arra gondoltam, hogy öngyilkos leszek, ha nem jön meg, mert 3 hónap után már nem lehet elvetetni.
Napok óta alig bírok enni, olyan ideges vagyok. Vannak kisebb görcseim, a derekam is fáj, és fel vagyok puffadva de ez a ciklus bekövetkeztét is jelentheti.
Komolyan elgondolkoztam az öngyilkosságon, minden eszközöm megvan hozzá. Tudom, hogy segítségre van szükségem, de nem tudom, hogy kihez fordulhatnék. Nem szeretem a gyerekeket, 21 évesen nem is vágyom rá. Főleg úgy, hogy a barátom azóta elhagyott egy másik nőért, ami szintén nagyon megviselt.
Iszonyatosan félek, egész testemben remegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!