Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme így tovább élni?

Mi értelme így tovább élni?

Figyelt kérdés
Kérlek írj egy okot, hogy ne vessek véget az életemnek mert már semmi sem tesz boldoggá. Nem bírok tovább élni ezzel az ürességgel a lelkemben. Nem bírok felkelni reggelente és úgy tenni mintha minden rendben lenne és végig csinálni a napot, aztán újra és újra és újra (...). Meg akarok halni és nincs már értelme így tovább élni, ha belül halott vagyok, már csak szenvedek. 19/L

2021. nov. 8. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Inkább azt írd meg, hogy pontosan mi miatt érzed ezt, mi az oka. 19 éves, egészséges nőnél nem indokolt ez, kivéve ha valami óriási trauma érte, de az is javítható terápiaval.
2021. nov. 8. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Mi ezen nem fogunk tudni segíteni, úgy tűnik súlyos depresszióval küzdesz. Fordulj szakemberhez, mert itt bárki bármit is ír, nem fogunk tudni érdemben segíteni, a problémád már nagyon előrehaladott lehet, nem lehet megoldani annyival, hogy mindenféle szépeket írunk.
2021. nov. 8. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Ez valami új vírus? Mindennap jönnek az üreslelkű tinédzserek, akik meg akarnak halni. Hihetetlen, kezük, lábuk működik, olyan világban élnek, ami számtalan lehetőséget ad izgalmas életre és nem tudnak vele élni, csak sajnálják magukat, és elvárják, hogy majd más segít a nemlétező problémájukban. Semmirevaló generáció!
2021. nov. 8. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Szia, tudod elég fiatal vagy akárcsak én, de vannak hasonló gondolataim. Sok szopás van az életben de ami most van jelen pillanatban az évek múlva már lehet hogy nem fog számítani. Még előtted az egész élet szóval lehet belőled bármi vagy bárki. Persze vannak mély pillanatok de vannak olyan élmények és emberek akikért érdemes élni. Ha szeretnél beszélni nyugodtan írj. <3
2021. nov. 8. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már majdnem egy éve tart ez,csak egyre rosszabb lesz
2021. nov. 8. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Jobb lesz ha beszélsz valakivel, bárkivel. Csak ne gyakorin kérj tanácsot mert a legtöbben itt nincs sok komolyság
2021. nov. 8. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Milyen pszichoterápiával javítható a trauma?
2021. nov. 8. 23:51
 8/10 anonim válasza:
17%
Hogy mi értelme így tovább élni? Semmi. Nincs szüksége a társadalomnak még egy haszontalan lelki roncsra. Tedd meg, felesleges vagy erre a világra, ahogy a sok hozzád hasonló nyavalygós, önsajnáltató lény is.
2021. nov. 20. 06:31
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Hogy vagy, kérdező?
2021. nov. 20. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia sajnos nem tudom hogy min mehetsz keresztül,de szeretnèm ha nem ìgy èreznèl ahogy leìrtad. Azt mondod hogy màr egy ève annak ami törtènt nem tudom hogy mi lehet az de ugy làtszik nem tudod elengedni. De tud az emberek erősek tudnak lenni föleg azok akikel roszdolgok törtènek. Lehet tolakodo leszek de őrülnèk ha megosztanàd velem a problèmàdat. Lehet kicsit,kis idöre könyebb lesz neked,ès lehet tudok adni tanàcsot amit kiprobàlhatsz. Ès igazàn sajnàlak ❤
2021. nov. 21. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!