A szedett gyógyszerekből lehet következtetni a betegségemre? Kétféle antipszichotikumot szedek( többek között)
Nekem szintén hanghallásom volt éjjel-nappal. Meg voltam róla győződve, hogy egy nő beszél hozzám. Szellemet is láttam, egyetlen alkalommal.
Erre skizofréniát diagnosztizáltak. Mellette borderline zavart. Max adag Seroquelt kaptam. 4 hónap múlva már elhittem, hogy ez betegség, de a hangot továbbra is hallottam. 2 év múlva, ugyanez a gyógyszer mellett ritkulni kezdett a hanghallás, végül már csak ritkán hallottam.
Elvették a gyógyszert. Azóta sincs visszaesés, pedig ez már 9-10 éve volt.
Elvették a skizofrén diagnózist.
Pár éve bipoláris zavar alakult ki.
2 évig orvos sem látott. Utána 4 hónap kezeléssel ahhoz, hogy ezt tünetnek véljem.
2 év nem kell a hatáshoz. Spontán javult.
A skizofrénia sokszor epizodikusan (sub) okoz tüneteket. A betegek 10-15%-ánál egyetlen epizód van. Lehet, hogy én közéjük tartozok. Vagy valami más okozta.
Aki elvette a skizó diagot, az nem azt mondta, hogy meggyógyultam, hanem azt, hogy téves volt a diag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!