Milyen egy nap a pszichiátrián anorexiásként?
Nehéz és gyötrelmes volt, de megéri.
Én 6 éve voltam Debrecenben, engem külön "tömni" kellett, mint egy kacsát mert nem akartam enni. Lefogtak és lenyomták a torkomon azt a krémest.
Ja és hát nem tudom hogy most van e de amikor anno voltam a bókayban volt ilyen kötelező művészet terápia ahol vagy fest ettünk, rajzoltunk vagy kézműveskedtünk (én utáltam)
Meg naponta hétvége és ünnepnap kivételével beszélned kellett a pszihológussal ja és hétvégén súlymérés sincs tehát szíves hétvégére bent maradni
Nekem várnai nikoletta volt az orvosom amúgy jófej volt de miatta (részben) vagyok ilyen kövér szóval nem vagyok neki túlságosan hálás ja és a bókayban nem kell a cél súly igen bent maradni mert ha ahoz képest amennyivel bekerüktél hízol egy kilót ki engednek de naponta vagy heti háromszor vissza kell menni súlyt mérni
Ja és mivel a pszichiátria együtt van a neurológiával ezért sokszor ott nincs hely és akkor másik osztályra kerülsz a diabétesz ilyen szempontból rossz mert ott nézik hogy mit és mennyit eszel meg a tápszert sem tudod lecsalni de a belgyógyászaton (nyilván nővér függő) de én mindig lecsaltam a táp szert és helyette inkább ettem egy tábla csokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!