Hogyan győzhetem le ezeket a gondolatokat?? Gyakran szoktam a halálomra gondolni, hogy pl mikor biciklizek ki fodul a kormány és elüt egy autó vagy mikor viszem a kutyámat olyan helyre sétálni ahol nincsenek emberek
Figyelt kérdés
És meg késelnek. ha fogok egy kést ritkábban van olyan gondolatom hogy (nem én ha nem valaki más csak az én testemben) meg szúrok vele valakit.. vagy pedig saját magam pl a tenyeremet... Talán azért van ez mert mostanában nagyon unatkozok és sok hülyeség végig fut az agyamon akaratom ellenére is?2021. nov. 5. 21:01
1/3 A kérdező kommentje:
A zene ki szokta kapcsolni a gondolataimat ezért is szeretem
2021. nov. 5. 21:03
2/3 A kérdező kommentje:
Már tudom a megoldást. Elkezdek olvasni és kevesebb szociális média
2021. nov. 5. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!