A járvány új mérőszáma nem a fertőzöttek nem az elhunytak száma, hanem a kórházi ápolásra szorulók, akkor a mai 1800-as számra mi a kormány válasza?
Megy a duma hgy nem az a lényeg hányan fertőzöttek hanem hányan kerülnek a fertőzés mkiatti rossz állapotban kórházba.
Na kérem mára 1800 ember van emiatt kórházban.
A múlt heti érték 3,5x-ese!
Akkor mi lesz a következő hárító duma, hogy mi a lényeges szám, ha már ez nem jött be?
"Nekem mostanában csak oltatlan ismerősöm kapta el a covidot,"
Nekem meg kórházban van egy 2x oltott (KÉTSZER!!) idős ismerősöm coviddal.
Én meg 1x se vagyok oltott (nem is leszek) és szarok az egészre.
Na?
"Igazad van. Bezárni mindent, kötelező maszkviselést a "
Nem ez volt ám a kérdésem!! ez mellédumálás!
És mi a gond? Ez nem mellébeszélés.
Valóban nem az a lényeg, hogy hány olyan fertőzött van, akinek semmi baja sem lesz, hanem a kórházba kerülők száma.
Ez elég logikus.
Itt a nagy mellédumáló te vagy. Gondolom, ez a tipikus kérdés, amikor senki válasza sem lesz jó, csak esetleg azé, aki hajlandó veled együtt utálkozni.
"Én meg 1x se vagyok oltott (nem is leszek) és szarok az egészre.
Na?"
Buta vagy. Engem egyébként nem zavar, de azért szomorú hogy még reklámozod is.
"És mi a gond? Ez nem mellébeszélés."
Az a mellébeszélés hogy a kormány azt pofázta míg sok volt a fertőzött de kevés a kórházban levő hogy nem érdekes hány fertőzött van az a lényeg hányan vannak kórházban (mert kevesen voltak...)
De mára sok a fertőzött IS , meg sokan vannak kórházban IS.
Most vajon mi lesz a köv mentegetőző duma, ami felé lehet táncolni? most már a ferzőzöttek száma kilőve (mert az sok és nő...) a kórházban levők kilőve mert a számuk magas és nő..... vajon mi lesz az újabb mentegető duma?
"Előbb-utóbb kiderül, hogy az oltottak robbannak le."
így van. Na ez lesz még a Watergate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!