Pánikrohamok covid oltás óta?
Régen volt egy pánikbetegségem, pszichoterápiával kezelve lett, nagyon jó irányba ment aztán az életem, 6-7 évig semmi panasz nem volt! Kaptam 2 oltást tavasszal, örültem neki, boldog voltam, dicsekedtem vele, hogy milyen jól müködik. Semmi mellékhatásom nem volt, csak 1 napi karfájás. Most hirdették, hogy ha nem akar az ember kórházba kerülni adassa be a harmadik oltást is. Sorra jöttek a hírek, hogy 2 oltással is fertözödnek az emberek, még a miniszter is elkapta. Gyorsan foglaltam is idöpontot, örültem a lehetöségnek. Mindenkit rábeszéltem a családban, ök is foglaltak idöpontot. Az oltóponton is én nyugtattam az idöseket, hogy milyen jók ezek az oltások, nem lesz semmi bajuk. Ehhez képest megkaptam az oltást és rá 10 perccel ájulási rohanom lett, alig tudtam állni, mint a legrosszabb pánikkor. Söt, állítom hogy régen sem volt ilyen erös rohamom. Megvizsgáltak az orvosok, de elsöre minden rendben van és kaptam beutalót neurológiára. Ha az jó lesz, ad az orvos kardiológiára, ha az is jó fül orr gégészetre és így tovább. Több hetes amúgy a várólista, gondolom mindenhol. Azóta nem tudok kimenni a lakásból, a munkám meg fog szünni. Általánosan is szédülök, de nagyon erös rohamok jönnek ha valahova elmegyek. Ájulás érzés. Olyan vagyok mindig mint aki részeg, dülöngélek.
Valaha meg fogok gyógyulni? Történt valakivel ilyen? Sajnos semmi sem segít. Amikor pánikbeteg voltam, voltak “szigetek” amik segítettek. Pl otthon soha nem volt rohanom vagy ha ott volt valahol az autóm és rohamkor gyorsan kimentem beülni, akkor is jobb lett. Most ezek nem müködnek már!
Szia én az elsőtől kaptam pánik rohamot borzaszto volt, és kissebb allergiát, két hétig napi szitnen panik rohamom volt,és azóta is van olyan hetem amikor előjön többször. Most voltam mr.vizsgálaton semmit bem találtak.
Amugy bem mertem felvenni a masodikat sem már :( pedig oltás párti vagyok,de azota nem vagyok jol.
Beadattam 2 oltást (sinopharm), 3-4 hónapig sz@rul voltam tőle. Folyamatos szorongás, gombóc a torkomban, ájulás érzés, magas pulzus, izzadás, légszomj, naponta pánikrohamok, ilyen rosszul még soha nem voltam. Nagyon megbántam az oltást, szerencsére már jobban vagyok, de több mérget nem kérek.
Tudom,hogy most úgy tűnik, hogy soha nem lesz jobb, de fel a fejjel, kitartás, el fog múlni csak sajnos sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!