Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin és a függőség?

Frontin és a függőség?

Figyelt kérdés

0,5-ös Frontint szedtem reggelente, de egy ideje abbahagytam. úgy érzem szükségem van rá újra. Néha furán viselkedek ha nem kaphatok be egy szemet. Úgy érzem muszály szednem mert megőrülök. Rá lehet szokni erre a gyógyszerre, lehet valaki "Frontin fűggő"?

23/l

2010. szept. 3. 18:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a gyógyszer nem oldja meg magát a problémát,de szükségem van rá.Abba akartam hagyni, mondván, hogy "nem akarok függő lenni" de sajna már késő. Kell nekem az a gyógyszer, úgy sokkal jobbnak látom a jövőmet,sokkal vidámabb vagyok napközben,a suliban is közvetlen vagyok.Nekem pozitív, hogy szedem. És ha életem végig szednem kell, hogy jól legyek akkor szedni is fogom.Mert mellékhatása nincs, kivéve ha elhagynám megörülnék.
2010. szept. 7. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon nagyon sajnálom, ami történt. Velem is történt hasonló, csak még gyerek voltam (10 éves), de nagyon sokszor előjön, és annyi a különbség, hogy én magamat is okolom a történtekért (mert utáltam valakit, aki a családunkba érkezett, és emiatt esélye sem volt arra, hogy az italról leszokjon, pedig nagyon próbálta), és emiatt Édesanyám örökre boldogtalan, és a halálba kergettem egy nagyon rendes, és kivételes embert, aki az apukám lehetett volna... Így az ő, az Édesanyám, a bátyám és a saját életem is tönkretettem. Én mostanában kezdtem el Frontint szedni, eddig depresszióban éltem kb azóta. Jó kedvem soha nem lesz már, de azért keresem azt a dolgot, amit ebből az esetből meg kellene tanulnom. Van egy mondásom azóta:

Mindig úgy bánj másokkal (állattal is!!!!!), hogy ha a sírja előtt kell állnod, ne kelljen szégyenkezned. Talán segít ez a mondás Neked, nem tudom, de én így ekszem ehhez mérten élni (és a réghez képest sokat javult a családommal a kapcsolatom).

Bár talán már nem is fogod ezt olvasni.

32F

2012. ápr. 19. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!