Budapesten milyen jó szakember létezik aki kigyógyított már innen valakit akinek pánikbetegsége volt és javult az állapota (írhattok máshonnan is, de főleg budapesti lenne a legjobb (ki is fogom emelni a kérdésem többször is)?
Keress pszichoterapeutát.
Megkérdezheted azt az illetőt is, akinek az oldalát 1. hozzászólásomban linkeltem.
Senki nem fogja tudni neked megmondani hogy mit csinalj, mi a kulcs ehhez. Tudom, nekem durva szorongasaim szoktak lenni. Es a szorongas atmehet panikrohamba. Nekem mar maga a panikroham is egy felelem volt, ha ereztem valami nem oke, rogton kattant az agyam hogy uristen, mindjart bepanikolok es persze ugy is lett...
A panikrohamot egy felelem valtja ki. Nem lehetseges hogy mivel mar tudod mi fog bekovetkezni, mar elore felsz ettol az erzestol?
Megkellene vizsgalnod hogy mikor, milyen helyzetben jon ez elo nalad munkavegzes kozben.
A kontroll vesztest azert erzed mert ugy erzed megall a szived.
A lenyeg szerintem az, hogy eleve tulgondolod, mert agyalsz ezen es ugye minden fejben dol el.
Sajnos magadnak kell megtalalni azt a modot amivel letudod gyozni, mas csak segiteni tud, de megoldani csak te tudod.
"Jó, de hogyan, ha nem tudom mi a kiváltó ok, mitől alakult ki, mi a gyökere ennek?"
Miért halogatod az ezzel foglalkozó szakemberek felkeresését ha egyedül nem tudod megoldani és ennyire hátráltat?
Megkérdezheted őt is, aki sok évig személyesen benne volt (ismerni nem ismerem, de mivel ilyet élt át, lehet tudna segíteni):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!