Budapesten milyen jó szakember létezik aki kigyógyított már innen valakit akinek pánikbetegsége volt és javult az állapota (írhattok máshonnan is, de főleg budapesti lenne a legjobb (ki is fogom emelni a kérdésem többször is)?
Csodát ne várj, ez a te melód, ő csak végig kísér. Valóban vannak jobbak és rosszabbak, de aki nekem bevált nem biztos hogy neked be fog. Ill fordítva is igaz. Az alapot mind tudja, elinditani a folyamatot elkezdi bármelyik. Neked meg jut az oroszlán része, hogy átkapcsold magad. Ill ha a körülmények sem a megfelelőek akkor csak fejlődni fogsz hogy mire a helyeden leszel már könnyebb legyen lezárni a pánikot.
Amíg én mástól vártam a húzzon ki ebből semmi sem történt.
Aztán idővel megértettem amit azok mondtak akikhez jártam és akkor kb magam raktam le a pánikot.
Ez a te utad. Nekem az onfejlődés, az élethez társadalomhoz multamhoz való viszonyom megismerése, a tényleges helyes önbizalom elérése valós szituációk átélése, és sok ember helyzetének a megismerése amivel a saját helyzetemet tudtam átértékelni, és ezek hatottak rám úgy hogy gyógyult a szétzilált lelkem és elmém és a gyógyulás eredménye volt hogy megszűnt a pánik.
Ezért mondom h nincs csodadoki csodapirula hanem keresni kutatni kell az önismeret nehéz terepén és az eredménye egy bölcsebb pánikot a régi énnek meghagyó új én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!