Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi hány klienst vállal egy...

Napi hány klienst vállal egy jó pszichológus, akikkel érdemben tud dolgozni, fejben ott tud lenni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy emberfüggő, de úgy kb. mégis. Így átlagban. Gimis vagyok még, de pszichológus szeretnék lenni. Pesten lakom és itt is tervezek maradni.

Én úgy tervezem, hogy egy emberre két órát szánok. Másfél óra beszélgetés+ fél óra szünet nekem, hogy azért fejben én is ott legyek és fel tudjak készülni a következő vendégre. Napi 4-5 embert gondoltam hétfőtől péntekig.

Ez mennyire reális? Jól gondolkodom?

Előre is köszönöm!

2021. okt. 30. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus vagyok én napi 5-ben maximálom. Ma mondjuk 6 volt és ki is dőltem :D

Két órás konzultációt már csináltam kísérletképpen, az úgy nézett ki hogy 50p ülés, 10p szünet, 50 ülés, így jól működik, amit a kérdésben írtál annak annyira sok értelmét nem látom, hosszú a fél órás szünet. De az szuper hogy gondolatksírletezel, nyitott vagy, a többit majd a tapasztalat eldönti :)

2021. nov. 3. 19:55
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es: Először is köszönöm a válaszodat!

Másodszor: én a két órát arra értettem, hogy másfél órát szánok egy

emberre, elmegy, én pihenek fél órát, és jön egy újabb kliens megint

másfél órára, aztán megint fél óra szünet, újabb kliens másfél órára

és így tovább.

Bár nem tudom, lehet félreértettük egymást, de én úgy vettem ki az írásodból, hogy te egy emberrel beszéltél 2x50 percet 10 perc szünettel közte.

2021. nov. 4. 17:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert jelenleg én is járok pszichológushoz és kevésnek érezem az egy órát. Voltam egyszer egynél, aki másfél órát tartott, de vele egyéb dolgok miatt abbamaradt a közös munka, és sokkal jobban éreztem magam, mint az egy órásnál.
2021. nov. 4. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:
17%
Állj rá 1-2 fő területre , a jelentkezőknek küldj ki emailben profi tesztet , amikor megkezded a feltárást mar előrebb leszel ki all ott mik a gondok képességei stb .
2021. nov. 13. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!