Mekkora nagy baj, a halál utáni vágy? Évek óta halál utáni vágyam van, többször próbálkoztam már ki oltani az életemet, de valahogyan mindig jött valaki, aki le állított (ki tépte a kezemből a kést, vissza rántott az erkélyről stb..)
Iszonyú nagy a teher amit cipelsz! Nem tudom milyen módon bántottak de borzalmas lehetett!
Keress fel egy pránás gyógyítót. Ő biztos helyre teszi a lelked és segít feldolgozni a traumát!
Melyik városban laksz?
Mégis mit dolgozol hogy ennyire ráérsz a hülyeségeken agyalni?
Jól mondja apád hogy a jómód tesz tönkre téged.
Ha elfoglalnád magad és lenne felelősség tudatod akkor nem ezeken járna az a buta kis eszed.
Te nem akarsz öngyilkos lenni , csak azt szereted ha veled foglalkoznak és csak sajnáltatod magad.
#4-es válaszolónak
Nagy f*szt mondasz, tegyük fel neked csoda életed van, mindened meg van amire szükséged van és téged nem bántalmaztak kisgyerekként, képzeld engem is cs*szegettek óvodában, még az óvónők is. Lehet te nem éltél át gyerekkori traumát, de attól még ismeretlenül is megsajnáltam a kérdezőt! Lehet, hogy neked van feltűnési viszketegséged!🤷♂️ Ki tudja…
7-es. 17 éves fiú vagyok. Hihetetlennek hangzik, de kiskoromban elástak élve stb...
Nagyon sokat vertek a suliban, mert cigány vagyok. És mellette még mentálisan is bántalmaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!