Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet az ellen tenni,hogy...

Hogy lehet az ellen tenni,hogy emberek között ne jöjjön rám a pánik?

Figyelt kérdés

Múltkor fodrászhoz kellett mennem.Már előre féltem,hogy mi lesz ha rámjön a szédülés és ájulás érzés.Ez persze csak rontott a helyzeten.Teljesen bepánikoltam.Azt hittem nem fogom kibírni az időt amit ott kellett eltöltenem.Minden bajom vokt!Borzalmasan rossz volt...

Hogy lehet ez ellen tenni?Hogy menjek úgy valahova,hogy nyugodt maradjak?Vegyek be 1Frontint?Nyílvàn ez nem megoldás...

Segít valami más?

2021. okt. 26. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körbe és látni fogod hogy még rád se néznek az emberek, mindenki magával van elfoglalva. Talán elmúlik a mindenki engem néz érzésed. Nekem ez be szokott válni, érdemes kipróbálni.
2021. okt. 26. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menjél teràpiàra vagy valaki kiserjen el.
2021. okt. 26. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A pánikbetegség viszonylag könnyen kezelhető terápiával. Lehető leggyorsabban így szabadulsz meg tőle. Hol élsz? Nagyobb városokban lehet ingyenes is, Budapesten pl. a SOTE Magatartáskutató [link]
2021. okt. 26. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Terapeuta segített, plusz az, hogy valószínűleg nem vagyok annyira érdekes, hogy MINDENKI engem nézzen
2021. okt. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!