Amikor anorexia miatt bekerulsz korhazba egybol csoveket kapsz az orrodon keresztul vagy azt csak a gyomor szondanal?
ha ellenkezel evesnel akkor kapsz gyomorszondat? mennyi idon belul? az faj? es meddig?
ez mellett azt a nutridrinket is kapsz? vagy az hely fuggo?
szia, tudtommal ez nagyon életveszélyhez közeli állapotban történik, amikor már tényleg az éhenhalás küszöbén van az illető, a kórházban először speciális étrenddel igyekeznek elérni egy normál testsúlyt, amivel utána ki is engednek
de a vászonzsákoslány youtubecsatronán a lány beszámol erről az élményéről és ő is pont a vadaskertben volt ajánlom a videót, nézd végig
Ha ellenkezel az evés ellen, akkor orron át bevezetett gyomorszondát kapsz.
Ha fogysz bármennyit és látják, hogy ellenállsz, azonnal belédtolhatják. Nagyon fáj mikor letolják a csövet, utána nem vészes, csak néha érzed.
Minden tőled függ. Ha utána legalább hízol vagy eszel egy kicsit, lehet, hogy kiveszik, de néhány hétig mindenképpen marad. Ha kiveszik, de újra fogsz, visszateszik.
Ha nem hízol, akkor nagyon sokáig bennt lesz, van akinek 5-6-szor is cserélik, mivel 1-2 hónapot bír a cső általában.
Magán a szondán Nutridrink megy le, van hogy egy egész nagy tasaknyi, szerintem jobb helyette enni.
Mellette már általában nem kell Nutri, de ha nincs szondád, akkor innod kell napi kettőt.
Visszanézve, megbántam, hogy nem ettem, ez a szonda dolog nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!