Hogyan találtátok meg a boldogságotokat?
Nekem nem megy.
Mondhatni minden adott lenne, de nem. Valamiért borzasztó letargiában élek évek óta és nem tudom a valós okát.
Hogyan találtátok meg a boldogságot? Mi nektek a boldogság az életben?
"Keress egy jó csajt és megoldódik."
A következő kérdés: hogyan találjon az ember jó csajt?
Inkább úgy mondanám, a lelki békémet, kiegyensúlyozottságomat.
A kereszténységben találtam meg, az Istennel való kapcsolattal, és hogy tudom gondviselése velem van.
Mindent nekem kell leírni? :D
Amúgy mindenhol más. Ilyen titkokat senki sem oszt meg a másikkal. Ha valaki tud csajozni akkor nem reklámozza, hanem megteszi. De az alap, hogy próbálkozni kell.
Rátapintottál a lényegre első válaszoló. Ez az egy, ami hiányzik még...és talán ez pecsétel meg mindent.
Az a baj, hogy elvileg úgy is boldog lehetne az ember, hogy nincsen partnere. Nekem ez még sem megy. Nem tudom, hogy ez lenne-e a megoldás, egy igaz,komoly párkapcsolat.
Akárki akármit mondd, sosem lesz senki se boldog, ha nincs párja.
Nem vagyunk egyformák, valakinek kicsit könnyebb valakinek fontosabb, hogy legyen párja.
Nem a komoly párkapcsolat lenne a megoldás, hanem egy jó csaj... Tudod akit csak azért tartasz.. Vagy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!