Egy pszichológus tudna segíteni ezen a problémámon? Mennyi idő lehet egy ilyen kezelés a gyógyulásig?
Figyelt kérdés
Emetofóbiám van szerintem.
Tavalyelőtt elkezdtem diétázni, és szerintem a tojástól vagy nem tudom rámjött a hányinger, émelygés iskolába menet, de nem hánytam hálaistennek. Azóta szorongok miatta, hogy hol jön rám, de csak akkor, ha iskolába kell mennem busszal vagy nyilvános helyen. De otthon nem szorongok. Előtte egyáltalán nem féltem tőle, azt hittem soha életemben nem fogok hányni és nem kapok el vírust iskolás héten. Érdekes amúgy, hogy kb tavaly attól féltem, hogy olyan helyen jön rám a hasmars és akkor a hányást el is felejtettem.
2021. okt. 23. 21:37
11/14 A kérdező kommentje:
Most is szorongok 😔
2021. nov. 1. 18:18
12/14 A kérdező kommentje:
A csajozás sem megy annyira emiatt
2021. nov. 1. 18:20
13/14 anonim válasza:
Te is az vagy? Énis:D végre valaki azt hittem egyedül vagyok ezzel. Mindig ettől félek múltkor suliba mellettem a wcbe hánytak azóta nem megy ki a fejemből és a wcbe is alig bírok bemenni
14/14 A kérdező kommentje:
sorstárs :)
2021. nov. 14. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!