Pánikbetegség megszűntetését hogyan érhetem el? Van itt olyan, aki már teljesen kigyógyult? (nagyon fontos, bővebben lent! )
Jelenleg pszichiáterhez járok 2 hete.Arra gondoltam,hogy ezenkívül itthon heti rendszereséggel jógáznék és kibróbálnám az agykontrollt.Egyébként az agykontroll hogy is van pontosan,van itt olyan,aki járt vagy otthon csinálta?Szerintetek ez segíthet?Már nagyon unom,hogy más ennyi idős vidám és kiegyensúlyozott,én meg egy éve már minden nap szenvedekés élni is alig bírok plusz a suli,főleg,hogy kéttannyelvű gimibe járok és már itt az ideje,hogy kezdjek valamit...na mindegy
Előre is köszi a válaszokat.15/L
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
köszi:)
és megkérdezhetem,hogy mennyi ideig tartott és hány éves korodban kezdődött?egyébként képzeld,olvastam egy olyanról,hogy már felnőtt volt az illető,éjszaka rájött a pánikroham és annyira magas volt a pulzusa,hogy defibrillátorral kellett helyreállítani a szívritmusát(és nem volt szívbeteg).ezért is félk,főleg nekem sportnál is ez a helyzet,már egy éve meg sem mozdulok szinte,pedig annyira szeretnék pl. táncra járni.
légyszi még írjatok
még írjatok minnél többen légyszi
akart felírni,de nem akarom,mert így is egy nagyon erős gyógyszert szedek az arcomra,nagyon aknes volt most tele van mindkét oldala vörös foltokkkal,emiatt zárkózotabb és szociális fóbiás lettem és hallom mástól is ,hogy nem igazán használ,különben is fiatal vagyok ehhez és ezek mérgek
Kognitív viselkedésterápia nagyon hatékony a pániknál.Keress fel pszichológust is, 2-3 hónap alatt segíteni fog. A gyógyszer átmenetileg kell csak, jobban tennéd, ha elfogadnád.
Én is pánikbeteg voltam, kigyógyultam 4 hónap alatt. Antidepresszánst nem szedtem, csak xanaxot, abból is nagyon keveset. Ez 2 éve volt, azóta egyszer sem kellett xanax. Persze a pszichoterápiát végigcsináltam.
Második vagyok.
Fogadok a roaccutant írta fel. Én szedtem 14-15 éves koromig.
Azt hagyd abba szerintem, ne szedd! Az arcod szép lesz tőle, de a májadat tönkre teszi, az szinte tömény A vitamin :(
sotretet szedek nem roacutant,de majdnem ugyanaz a hatóanyaga állítólag(6 hónapja szedem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!