Covid után jött valakinél elő szorongàs/pànik szerű érzés?
Utolsó! Valahol én is ezt hiszen, hogy a félelem ami hozta.
Én már mikor a tvben mutatták Olaszországban mi van, akkor itt meg semmi nem volt, vagyis nem tudtuk, annyira megijedtem mi lesz itt. Aztán pont 1 éve mikor elkaptuk és jöttek tesztelni, (igazából olyan volt mint egy influenza a lefolyása) kicsit morbid volt, hogy beoltozve jönnek mintha lepras lennél...de még az sem viselt meg. Majd utána, 9 napra jött az eredmény hogy pozitív én onnan kezdtem felni, és begubozni, és elkonyveltem meghalok, holott már addigra az kellett menjen rajtam a vírus. És csak olvasgattam utána, ami tünetet olvastam azt éreztem magamon.... Úgyhogy én is biztos vagyok benne, hogy a félelem hozta. Egyébként elkezdtem pszichológushoz is járni, és O is azt mondta ez attól van. Sajna már nem tudok járni, nincs heti 10.000ft rá...
Kitartást mindenkinek !
Híreket kikapcsolni, családdal, tervekkel foglalkozni. Próbálni meglátni a szépet, pozitívat mindenben. Saját tapasztalat, nem csak papolok. Most nekem is nehéz, sokminden összejött.
De muszáj tovább menni, mert megéri 😀
Szakembert kell keresni ha egyedül nem birkóztok meg.
A coviddal én úgy vagyok, amit tudok megteszek, higienia, vitaminok.
Mást nem tehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!