Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol lehet venni segítőkutyát?

Hol lehet venni segítőkutyát?

Figyelt kérdés

pszichiáterem már régóta ajánlotta, és én is nagyon szerettem volna, mivel imádom az állatokat, csak anyukám nem engedte eddig. de most már ő is beleegyezett.

viszont nem tudjuk, hogy honnan vehetnénk

(elég csúnyán hangzik nekem, hogy "venni", mivel a társam, a részem lesz, de nem tudtam mi máshogy írhatnám:/)

2021. okt. 20. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
A pszichiáter mit mondott, honnan szerezd be? Nyilván onnan próbáld. Nem lesz olcsó mulatság.
2021. okt. 21. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

A pszichiáter arra gondolt, hogy jó hatású lenne, ha lenne egy kutyád. De itt olyan kutyára kell gondolni ami térdmagasságtól kezdődik, amivel tudsz futni, sétafikálni, közlekedni, kutyaiskolába járni. Ami egyébként nem a kutyának iskola, hanem neked, mert még soha de soha nem volt kutyád, nem tudod hogyan kell vele foglalkozni.

Két lehetőséged van. Vagy örökölsz egy konyhakész felnőtt kutyát, de olyan helyről ahol ismert az előélete, tehát NEM menhelyről.

Vagy egy tökmag kölyökkutyát, de olyat ami minimum térdmgasságig megnő.

A csivava, palotapincsi és hasonló padlócirkálókat felejtsd el, csak bajod lesz velük. És ha egy jó tanácsot elfogadsz, akkor mindenképpen rövidszőrűt.

Kölyökkutyához kutyaovit is nézzél. Szintén nem a kutyának, hanem neked kell, és ne félj senkinek megemlíteni, hogy első kutyád, mindenki elkezdte egyszer.

2021. okt. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!