Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus hoz készülök Szo...

Pszichológus hoz készülök Szorongás generalizalt szorongással depressziós tünetekkel de a legnagyobb baj a munkahelyen van ? Lent tovább irom

Figyelt kérdés

Teljesen tönkreteszi az életemet már kb 8 éve kezdődött de nem tudom rávenni magam hogy otthagyjam

28 év után nagyon nehéz

Persze a pénz is jóval kevesebb lenne ebben tudna segíteni a pszichológus?

Volt már ilyen helyzetben

Valaki?

Fáradt vagyok ideges rosszul alszom állandóan rettegek attól hogy

Hogy dolgozom meg 10 évet

Már mindent kipróbáltam

Nyugtatók altató összes

Gyógy növény készítmény

Alkoholt nem iszom nem dohányzom azt hittem így

Letudom élni a hátralévő

Időt de már nem vagyok benne biztos

Köszönöm ha valaki hozzá tud szólni

#Munkahely generalizalt szorongással
2021. okt. 20. 00:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem a 9 es vagyok de én is nagyon streszelek. Az nem igaz, hogy ha másik munkám lesz, ugyanúgy stresszelni fogok. Ez nem az első munkahelyem, tudom, hogy nem velem van a baj, hanem a munkával. Én a váltáson dolgozom már, hogy minél jobban sikerüljön. Tedd te is ezt, mert 10 év az hosszú idő, én meg már a napokat számolom mert egy is sok még itt. Élni szeretnék, nyugizni, örülni.
2021. okt. 27. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 9-es vagyok, nem azt kell eljátszani, hogy valami nem stimmel, hanem azt, hogy minden ok. Ha panaszkodom, akkor önző dögnek tartanak, aki körül a világ forog. Nincsenek csodaszerek sem jó pszichiáterek vagy pszichológusok. 10-15.000ft/h a figyelmes hallgatásért vagy receptért.

36 évesen rájöttem, hogy csak magamra számíthatok, ahogyan mindenki.

2021. okt. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!