Mi az oka a pánikbetegségnek, hogyan gyógyítható, hogyan lehet kigyógyulni belőle?
Nekem olyan tüneteim vannak, hogy szédüléses rosszullét, hirtelen fellépő pánik, mintha meg akarna állni a szívem, de nem az áll meg hanem a pánik ilyen.
Akkor van olyan, hogy szúró érzést érzek a fejben. Hosszantartó folyamatos pánikot is érzek, néha hirtelen mintha ki akarna belőlem törni ez a pánik. És úgy érzem mintha majdnem elveszíteném az önkontrollomat, élek, hogy egyszer úgy megszédülök, hogy elveszítem az irányítást és összeesek. Van, hogy zuhanásérzést és tériszonyt érzek.
Nekem volt egy életszakaszom, amikor rámtört az indokolatlan pánik. Nappal alig kaptam levegőt, éjszaka felébredtem csurom vizesen halálfélalammel, hatalmas egyedüllét érzéssel, legyűrhetetlennek hitt problémákkal, falakkal.
Nem diagnosztizálták, mert nem mentem agykurkászhoz.
Azután - gondolom enyhült a lelki presszió - elmúlt a dolog. Sokat segített, hogy amikor közeledett ez az érzés, tudatosítottam magamban, hogy ez egy rossz illúzió, egy téves lelki működés, és a valósághoz nincs semmi köze, ami majd elmúlik néhány perc múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!