Ex drogos vagyok mit kéne mondanom a pszichológusomnak ez ügyben?
8 évig csináltam minden szart kipróbáltam, Nagyon nehezen tettem le, és valami nincs rendben konkrétan az agyammal, és fogalmam sincs mi a problémám de soha nem vagyok álmos/nagyon nehezen is alszok csak Xanax-al tudok (ezt orvos írta fel éppen ezért). Néha ritkán halucinálok is (ezt tudom kezelni szóval annyira nem érdekel). Viszont valami van ami nagyon zavar...konkrétan az agyam fáj valamikor a központi része a hátsó része, és igazából mindennap úgy kelek fel hogy valami nincs rendben a fejemben..és mindig csak alvás után...néha mintha kicsi elektromos hibák zajlanának le a fejembe, komolyan mondom nem tudom jobban leírni, és néha fáj is. Valamikor mintha egy régi procival játszanál számítógépen és akadna az álom stb stb.
Voltam már CT-n és semmit nem találtak, de szerintem van valami komoly bajom, és idegesít hogy nem is tudom mit mondjak az orvosnak hogy hova is küldjön el vizsgálatra...mit kéne tennem? Már 3 éve ez van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!