Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az pánik betegség ha nem...

Az pánik betegség ha nem vagyok hajlandó tömegközlekedéssel utazni?

Figyelt kérdés
19 éve nem űltem tömegközlekedésen,azóta van meg az autóm.multkór elromlott,nem tudtam bemenni dolgozni, mert egyszerűen nem mertem buszra HÉV re ülni. Azt sem tudom milyen jegyek kellenek, hol lehet megvenni, meg félek a COVID-tól , meg hogy megvernek, meg biztos mindenki engem nézne, mert még nem láttak azon a járaton.meg nem vagyok egy szépfiú, biztos kiröhögnének, hogy ,hogy nézek ki! engem csak anyám szeret!

2021. okt. 4. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most hogy a gallon árak vannak a kutakra kiirva nehogy otthon hagyd

A kocsit

2021. okt. 4. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan keress fel egy pszichológust és kezeltesd magad! De tényleg! Az ilyen emberek szoktak szurkálni meg lövöldözni mikor teljesen bekattannak! De az is segítene, ha becsajoznál és kefélnél egy nagyot! Gondolom még szűz is vagy!
2021. okt. 5. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
Az autóhoz nagyon hozza lehet szokni én megértelek. Több ismerősöm kollégám így van ezzel. Nincs fóbiád, egyszerűen hozzászoktál a kocsihoz a kényelemhez. S nem a koszos redvás járműveken zötykölődsz. A te problémádat én ember undornak nevezem.S van is benne vmi.
2021. dec. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!