Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azert hataroztam el magam,hogy...

Azert hataroztam el magam,hogy ide irok, mert ugy erzem nem tudom kivel megbeszelni a problemaimat, amit reszben probaltam kezelni, de egyertelmuen nem a jo modszerrel es nincs kivel errol beszelnem. Van valaki aki raerne erre? Nem egyszeru temak.

Figyelt kérdés
Bejelentkeztem mar pszichologushoz is, de anyagi gondokkal is kuzdkodok, igy ido mire eljutok oda, mikozben ram omlott meg tobb problema es gyakorlatilag egy lefele tarto orvenybe kerultem mentalisan, nem tudok elvonatkoztatni ezektol a gondoktol, foleg, hogy a fele fizikai, a fele mentalis, es a fizikai meg egy lokest ad az amugy is rossz mentalis letemnek, szoval ez egy ongerjeszto folyamat.Szivesen beszelnek valakivel ezekrol, de mindenrol nem is beszelhetek egyenlore mindenkivel (akit szemelyesen ismerek),de nem is nagyon van aki erdemlegesen hozza tudna szolni a temahoz, vagy erdekelne egyaltalan valojaban a problema. (hiaba rokon) Mar az is segitseg ha meghallgat valaki, de ilyenkor nem vagyok a szavak embere, foleg olyannal akit nem ismerek, ezert irtam itt, mert lattam, hogy sok hasonlo problema van.

2021. okt. 1. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz, de mivel nem írtál konkrétan semmit, nem biztos, hogy segítségedre leszek.
2021. okt. 1. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Cikket tudnék neked küldeni emailben! Azon a honlapon pedig rengeteg más segítséget kapsz még, ami meg tud erősíteni.

Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik megbocsáttatott a vétke."

2021. okt. 1. 11:37
 3/3 anonim válasza:
Nekem is írhatsz :)
2021. okt. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!