Amikor elkezdtétek szedni az antidepresszánst nektek is napi 3x1 nyugtatót írtak hozzá?
Engem a frontin egyaltalan nem altatat.. Enis panik beteg vagyok
Napi 0.25el kezdtem de nem hatott. Át mentem másik orvoshoz es a pszichiaterem azt mondta gyerek adag.. 0.5öt szedek napi 3at
Persze magamnak csokkentem de mar panik rohamok nem jonnek ram, kisebb szorongas
De igy legalabb el tudok menni magam bárhova..
1,5 evig csak kiserettel
Ebbem a honapban kezdtem el sajat magar erőltetni, ma pl egyedul utatztam el egy masik városba.. Az anti depit le tettem.. A frontinbol is visszab vettem
2019 ota benne vagyok.
De már ki ismertem ezt a "betegséget" és nem fog ki rajtam
Kettes vagyok, rég írtam már... 😂
"De igy legalabb el tudok menni magam bárhova.." Na pont ez a lényeg, én is ezért kezdtem el. Egyébként a szakorvosom szerint nem bennem van a hiba, ne ijedjek meg, ilyen súllyal és testalkattal ami nekem van teljesen természetes, hogy több kell belőle, mint egy átlagembernek (120 kiló vagyok, férfi és 20 éve járok heti 5ször edzőterembe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!