Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amikor elkezdtétek szedni az...

Amikor elkezdtétek szedni az antidepresszánst nektek is napi 3x1 nyugtatót írtak hozzá?

Figyelt kérdés
És azzal együtt elkerülhetők voltak a nagyobb mellékhatások?Vagy csak szükség esetén vettétek be? Mert ma vettem be egy fél escitilt reggel,délután egy fél frontint,meg most éjszakára egy felet..ez kevés?Enyhén így is rajtam van a szorongás,de ez gyógyszerszedés előtt is megvolt.

2021. szept. 29. 00:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kettes vagyok még mindig. :D Szerencsére rám egyik sincs álmosító hatással, pedig frontin/xanaxból egyszerre 1.5mg-ot szedek már a kezdetektől (kisebb adagot meg se éreztem soha). 0 álmosság, tompítás, csak a szorongásomat csökkenti ideiglenesen 3-4 óráig. Szerintem pár napon belül (maximum 1-2 hét) el fognak múlni ezek a mellékhatások, addig is kitartást kívánok!
2021. szept. 29. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem a frontin egyaltalan nem altatat.. Enis panik beteg vagyok

Napi 0.25el kezdtem de nem hatott. Át mentem másik orvoshoz es a pszichiaterem azt mondta gyerek adag.. 0.5öt szedek napi 3at

Persze magamnak csokkentem de mar panik rohamok nem jonnek ram, kisebb szorongas

De igy legalabb el tudok menni magam bárhova..

1,5 evig csak kiserettel

Ebbem a honapban kezdtem el sajat magar erőltetni, ma pl egyedul utatztam el egy masik városba.. Az anti depit le tettem.. A frontinbol is visszab vettem

2019 ota benne vagyok.

De már ki ismertem ezt a "betegséget" és nem fog ki rajtam

2021. szept. 29. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok, rég írtam már... 😂

"De igy legalabb el tudok menni magam bárhova.." Na pont ez a lényeg, én is ezért kezdtem el. Egyébként a szakorvosom szerint nem bennem van a hiba, ne ijedjek meg, ilyen súllyal és testalkattal ami nekem van teljesen természetes, hogy több kell belőle, mint egy átlagembernek (120 kiló vagyok, férfi és 20 éve járok heti 5ször edzőterembe.)

2021. szept. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!