Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bulimia végződhet halállal?...

Bulimia végződhet halállal? Mennyi erre az esély?

Figyelt kérdés
10 éve vagyok bulimiás. Napi szinten: falcolás, koplalás, túlevés-hánytatás, gyógyszer manipulálás. Most láttam egy videót youtubon, hogy ennél rövidebb ideje küzdő bulimiások meghaltak álmukban szívelégtelenségben, vagy más szívprobléma miatt. Ez mennyire valószínū hogy előfordul?

2021. szept. 28. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem 16 évesen kezdődött az állandó zabálás, hányás, zabálás, hányás, hashajtózás, edzés stb. 18 évesen már olyan sovány voltam és gyenge hogy kénytelen voltam pszichiáterhez menni gyógyszereket kaptam. Azokat azóta is szedem már tbbfélét és sajnos nem, nem múlt még el teljesen ez az evészavar. Volt hogy három évig egyszer se hánytam, nem figyeltem az alakomra aztán meghíztam. Megint kezdődtt előlről. Hetente pszichológushoz jártam, rengeteg antidepresszáns, nyugtató stb.

Most 27 éves vagyok és nem kifogásból de a karantén miatt megint másfél éve hetente sokszor hányok, hashajtózok és zabálok.

Gyomorfekélyem van, bélrenyheség, hashajtó nélkül már nem tudok székelni. A vérképem borzalmas, vesefunkció kreatin rossz, a szívem állandóan erősen dobog extraszisztoléim vannak. A fogaimat most csináltatom meg mert kiesett már négy pontosabban szétroppant. Az alsókon pedig nincs zománc.

Múlthéten ahogy hánytam félrement a hányás a légcsövembe majdnem megfulladtam.

Én is tanácstalan vagyok pszichiáter, pszichológus de már pappal is beszéltem, barátok, családtagok senki se tud segíteni és bizony néha félek hogy egyszer szétrped a gyomrom a sok kajától és akkor meghalok.

2021. okt. 3. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem mi vagyunk kemények, te végzel lassú öngyilkosságot, te vagy kemény magaddal. Valójában te meg akarsz halni, csak nem mered direktben csinálni, ezért indirekte idézed elő ugyanazt. És az is lesz a vége.
2021. okt. 9. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem bulimiás epizodjaim voltak. Volt hogy egy évig nem hanytattam magam, aztán hirtelen ujrakezdtem. Hullik a hajam, gyenge vagyok, szár a vérképem. Egyszerűen minden bajom van. Jó nagy hülye vagyok, és konkrétan félek magamtól, mert nem tudhatom mikor fogom újra meghánytatni magam. Draga a pszichológus de most végre elmegyek egyhez, mert ez így nem mehet tovább. Ha nem is halok bele, de boldogtalan az életem miatta, és ezt csakis magamnak koszonhetem
2021. dec. 5. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!