Miért gyűlölöm az embereket?
Figyelt kérdés
Egy tömött buszon például gyakran van olyan érzésem, hogy agresszívan ki tudnék kelni magamból, és őrjöngve csapkodnék.2021. szept. 27. 06:28
2/7 anonim 

válasza:

.. hátha, mindenféle ok nélkül vannak ilyen gondolataid, pusztán azért, mert sokan vannak a buszon, akkor neked tényleg szedni kéne valamit...
Pedig amúgy elég gyógyszer ellenes vagyok.
3/7 anonim 

válasza:

Ezt te tudhatod, ennyiből hogy mondjuk meg? Lehet a múltban voltak olyan élményeid, hogy megaláztak, gyerekkorban nem törődtek veled, elnyomtak stb. stb. És kialakult benned egy gyűlölet az emberek felé.
4/7 anonim 

válasza:

Lehet hogy magadat gyűlölöd, csak ezt nem ismerted még fel, ezért masokra vetíted ki.
5/7 anonim 

válasza:

kisebb mértékben nekem is van, volt ilyenem
6/7 anonim 

válasza:

Pesten én is átéltem ezt, egyszerűen undorítóak az emberek,belemasznak az arcodba,ha van hely akkor is közel állnak.bennem a bezártság okozott frusztráciot,és felbaxodva utaztam mindig.itthon vidéken hàl istennek és a "kovidnak,nm szokás ez a arcába állás.rajuk is szólok ha közel állnak,attól még emberszereto vagyok,de nagyobb a privát terem.a kérdezonek segítség kell nm lebaxàs,egy pszichológus lehet segíthet,de én azt mondom aki nm bírja a tömegközlekedést,az bicajozzon,sétáljon és ha teheti autóval közlekedjen.errol nm tehet senki H nm bírja az emberek közelségét.en pl.minden szagot illatot jól érzek és baromi gusztustalan szaguk van az embereknek, tisztelet a 10% kivételnek.
7/7 anonim 

válasza:

Lol, miért, van aki tömött buszon nem utálja az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!