Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért gyűlölöm az embereket?

Miért gyűlölöm az embereket?

Figyelt kérdés
Egy tömött buszon például gyakran van olyan érzésem, hogy agresszívan ki tudnék kelni magamból, és őrjöngve csapkodnék.
2021. szept. 27. 06:28
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
mert szociopata vagy
2021. szept. 27. 06:29
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

.. hátha, mindenféle ok nélkül vannak ilyen gondolataid, pusztán azért, mert sokan vannak a buszon, akkor neked tényleg szedni kéne valamit...

Pedig amúgy elég gyógyszer ellenes vagyok.

2021. szept. 27. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Ezt te tudhatod, ennyiből hogy mondjuk meg? Lehet a múltban voltak olyan élményeid, hogy megaláztak, gyerekkorban nem törődtek veled, elnyomtak stb. stb. És kialakult benned egy gyűlölet az emberek felé.
2021. szept. 27. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy magadat gyűlölöd, csak ezt nem ismerted még fel, ezért masokra vetíted ki.
2021. szept. 27. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
kisebb mértékben nekem is van, volt ilyenem
2021. szept. 27. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Pesten én is átéltem ezt, egyszerűen undorítóak az emberek,belemasznak az arcodba,ha van hely akkor is közel állnak.bennem a bezártság okozott frusztráciot,és felbaxodva utaztam mindig.itthon vidéken hàl istennek és a "kovidnak,nm szokás ez a arcába állás.rajuk is szólok ha közel állnak,attól még emberszereto vagyok,de nagyobb a privát terem.a kérdezonek segítség kell nm lebaxàs,egy pszichológus lehet segíthet,de én azt mondom aki nm bírja a tömegközlekedést,az bicajozzon,sétáljon és ha teheti autóval közlekedjen.errol nm tehet senki H nm bírja az emberek közelségét.en pl.minden szagot illatot jól érzek és baromi gusztustalan szaguk van az embereknek, tisztelet a 10% kivételnek.
2021. szept. 27. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Lol, miért, van aki tömött buszon nem utálja az embereket?
2021. okt. 3. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!