Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tegyem túl magam valakin?

Hogyan tegyem túl magam valakin?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben 3 hétig randizgattunk, harmadik randin aludt nálam először, utána mégegyszer szilveszterkor. Pár nappal később kidobott, hogy mégsem akar tőlem semmit, túl sok vagyok. Azóta se bírtam feldolgozni, teljesen beleszerettem. Ma láttam posztolt valamit aminek kapcsán ráírtam, mert kíváncsi vagyok mi van vele. Nem gondoltam hogy ennyire rosszul leszek a beszélgetés után, de kb közel úgy érzem magam, mint januárban (akkor majdnem öngyilkos lettem). Mit tudnék tenni, hogy ez a fájdalom amit ő okozott elmúljon?
2021. szept. 22. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? Fiatal vagy még?
2021. szept. 22. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éveseket vagytok?
2021. szept. 22. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Fiú a kérdező.

Hát nem tudsz mit csinálni sajnos, legjobb lenne másik lánnyal vigasztalódni, bár tudom, ilyenkor nem érdekel senki más.

2021. szept. 22. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
22 vagyok, a nemem meg nem számít.
2021. szept. 23. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:
És a lány hány éves? Csak hogy értsük az egészet.
2021. szept. 23. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!