Segítenél? Nagy szükségem lenne rád?
Egyébként meg szerezz egy tükröt, vagy egy kamerát, és nézegesd sokat magad benne.
A Mimikádat, az arcodat stb, ez segít majd, hogy könnyebben elfogadd magad, mert az úristen izzad a tenyerem meglátják mi leszből ítélve szerintem önmagad elfogadásával is vannak még problémáid.
Amíg az nem megy addig meg a társas kapcsolatok sem fognak menni..
köszönöm a segítséget
há-hát megvolt az első napom, hát nem valami jól kezdődött az ismerkedé, de hátha már holnap jó lesz
elkedztem sírni h milyen egyedül vagyok(én nem bírom ezeket) azt végül kiküldtek az óráról
gólyatáborban nem voltam, direkt ezért nem mentem el, tudtam h rosszuléreztem volna magam, kb mindkei rajtam röhögött h ilyen szerencsétlen lányt már 16 éves és sír:S hát majd holnap hátha.. ha meg nem marad még a halál
Jaj te szegény....
Pár nap, és belerázódsz a suliba...
Esetleg beszélj a szüleiddel, hátha komolyabb a probléma és szakemberre van szükséged.
26/N
én úgy mentem tegnap iskolába, hogy teljesen új az osztály és csak egy gyereket ismerek akinek előző héten elmondtam mindent amit nem kellett volna, ezzel visszaélt és mindenki levegőnek néz, hidd el nekem még rosszabb, de legalább megtanulok a sarkamra állni és egyedül boldogulni
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!