Mi történik ha egyszerre elhagyok minden pszichiátriai szert ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 13:04
1/3 anonim válasza:
Milyen szerre gondolsz? Én egyszer próbáltam hirtelen abbahagyni a 0,5. mg-os xanaxot, de hatalmas pánikroham lett a vége. Csak morzsáról-morzsára szabad, akkor menni fog.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt tapasztalatom ilyenben, nem is vagyok pszichiáter vagy pszichológus. De az első személy kommentjével egyetértve: nem tudjuk mit szedsz, de valószínűleg nem véletlenül szeded. Ha csak az orvos nem ajánlja, akkor véleményem szerint, csak és kizárólag apránként, az esetleges tünetek, rohamok megelőzése miatt.
Illetve egészen biztosan egyeztetnék valakivel, aki nem az "internet" szakembere.
3/3 anonim válasza:
Rosszullét,ájulás,epilepsziás rohamok,a vége tuti kórház.
De persze nem mindegy hogy egy 0,25-ös Frontinról van szó,vagy komolyabb szerekről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!