Hogyan nyugodhatnék meg egy fontos telefonhívás előtt?
Alapvetően nem félek telefonhívások vagy hivatalos e-mailek megírása előtt. Mindig van bennem egy kis izgalom, de az még szerintem az egészséges szint.
Ettől a hívástól viszont rettegek, gombóc van a torkomban már most, és nem akarok nyugtatót bevenni, ráadásul nincs is itthon.
Nyilván attól függ milyen hívás. Spec én össze szedtem a mondanivalómat mindig, ne hogy az legyen hogy elfelejtek valamit.
Összeírom pontokban, aztán nagyjából kidolgozom.
Így az ember felkészülve várja, izgulni fog de amint elkezdődik elmúlik. Össze van szedve a lényeg. Ha az ember botlik vagy izgul azt nem veszik véresen komolyan.
Én is így szoktam.
Lejegyzetelem vázlatosan, hogy mit szeretnék mondani/kérdezni.
Aztán ha nagyon izgulok, akkor vagy megpróbálom lekötni magam valamivel, ami eltereli a gondolataimat, vagy hátradőlök, becsukom a szemem, veszek pár nagy levegőt és megnyugtatom magam.
Megtettem, de nem vették fel. :D
Mindegy, legalább eljutottam. Hétfőn is fog menni, akkor szintén lesz ügyfélfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!