Mentálisan mennyire érezd magadat egészségesnek?
Figyelt kérdés
Ha nem ézer annak magadat mi okból?
Kor/nemet is írj.
2021. szept. 7. 05:14
11/20 anonim válasza:
3 mentális betegség mellett egy 10es skálán 3as. 37/f
12/20 anonim válasza:
Szedek gyógyszert évek óta, terápiára is járok, így körülbelül 10/6.
13/20 anonim válasza:
10-esből körülbelűl egy 4 talán.
PTSD,szorongásos-depresszió "kicsikét" megnyomorította az életemet.
18/F
14/20 anonim válasza:
10/5
Kóros hipochondriával küszködök, (ennek következtében folyamatos szorongással) és nem teszi könnyebbé a mindennapjaimat.
16L
15/20 anonim válasza:
6. Érzékenyen a időszakomban vagyok és a téli depresszióm is kezd alakulni.
16/20 anonim válasza:
4 kb, jó esetben 6 , van amikor 7 amikor teljesen átadom magamat a jelennek és boldog vagyok
De az a teljes felszabadultság ami bennem volt mondjuk úgy 10-12 éves korom előtt arra szeretnék vissza térni, legalább is gyakorolni a visszatérést rá, de nagyon sok visszatérő emlékkép van ami ezt igen csak megnehezíti
28F
17/20 anonim válasza:
41/nő
10/8
Hullámzó egyébként, semmi krónikusnak nem gondolom.
18/20 anonim válasza:
10-es skálán 5.
Többféle pszichés betegségem van. Gyógyszereket szedek, terápiára járok.
19/20 anonim válasza:
10/3 És most vagyok jól. 😂😂 Szorongás, depresszió. Diagokat is írhatnék, de most nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!