Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Néha tényleg úgy érzem nem bírom tovább.. annyi rossz ért az utóbbi 5 évben, mint még soha. Teljesen kivagyok. Meghalt sok rokon/ismerős, átvert egy férfi akibe halálosan szerelmes vagyok még mindig, rosszul érzem magam a munkahelyemen.. csak pár dolgot írtam le, ami idáig vezetett. Nem tudok már aludni csak altatóval, de a legrosszabb, hogy a rengeteg csalódás miatt amiket emberek okoztak nekem, már egyszerűen nem tudok senkihez pozitívan hozzáállni, mindenkiben csak a rosszat látom. És emiatt már lassan mindenki utál. Teljesen össze vagyok belül már omolva. Lehet hogy valami antidepresszánst kéne szednem? Több ismerősöm is szed, és annyira megváltoztak.. nem olyan idegbajosak, mint régen (és mint én most), és sokkal pozitívabbak. Viszont nem szívesen szednék ilyen szereket, félek a rászokástól. Pszichológusnál is voltam már de 10 alkalom után se történt semmi, úgy éreztem csak húzza az időt mindig, próbál minél több pénzt kihúzni belőlem.. ti mit tennétek?
2021. szept. 5. 10:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 tudtam hogy ez lesz a végkövetkeztetésed.. marhára nem szeretek magyarázkodni olyankor, amikor valaki nem kérdez, csak kevés információ alapján kikelent, de tessék: volt, aki 3 alkalom elküldött, mert nem az ő szakterülete. Az én hibám? Én felkesertem valakit, aki úgy éreztem fog tudni segíteni, de nem tudott. Másik: pár alkalom után az ő problémáit kellett hallgatnom, holott én fizettem az én problémáim miatt. Ez is az én hibám? És már 3 terapeutánál járunk. Kérdezz inkább mielőtt kihelented hogy velem van a baj... köszi!
2021. szept. 6. 07:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért csak dolgozok és sietek de gondolom érthető amit írtam.
2021. szept. 6. 07:41
 13/13 anonymousreview60 ***** válasza:

A nem az ő szakterületére 1 max. 3 alkalom után rá kell jönnie a terapeutának. Rájött. Ez kellemetlen neked, ami érthető. A lelki baját rád irányító viszont alapvető szakmai hibát vétett. Ez idáig pechsorozat, nem több.

Viszont amilyen sértetten reagáltál a semleges hangvérelű kérdésemre, nem sok jót mond az együttműködési hajlandóságodra a terapeutákkal.

2021. szept. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!