Ma kezdtem el szedni a escitil gyógyszert?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el szedni és ma este vettem a másik felét a gyógyszernek, viszont arra lettem figyelmes, hogy valamiért rángatózik kicsit a lábam(?) a combomtól. Mit csináljak lehet a gyógyszertől?? Egyébként már reggel is minden bajom volt a gyógyszertől mivel felerősíti, így jött megint a pánik és társai..2021. szept. 5. 00:42
1/7 anonim válasza:
Na ezzel a gyógyszerrel is is beszoptam,kedély javítónak van beállítva,de nekem szarabb kedvem lett tőle mint előtte volt,merevedésem sem volt tőle,ezután kértem xanaxot és utána lettem jobban..napi 1 mg-ot szedek,vagy ha az nincs akkor frontin mert szarul alszok.
Szóval szerintem kérj másikat az egy fos.
2/7 anonim válasza:
Dehogy fos. Nyilvan nem mindenkinek jo de a legkevesebb mellrkhatasokkal jaro fajta.
A rangatozas elmulik 2-3 het utan. A szexualis vagy 8-10het utan (nekemwgalabb is).
Anno nekem sokat segitett. Nagyon motivalt voltam, majd kicsattantam.
Az elso ket hetet kell tulelni mert addig jellemzo hogy szarabbul vagy tole mint elotte.
3/7 anonim válasza:
Scipat szedek két éve és azóta nincs pánikrohamom.
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy az 1-esnem nem jött be, még nem fos. Sok millió embernek bevált. Nyilván van, akinek nem. Mint minden más gyógyszer. A mellékhatások átmenetiek szoktak lenni, de a hatás csak egy hónap múlva jön. Ezt figyelembe kell venni a váltás előtt.
5/7 anonim válasza:
meg amugy ne keverjuk mar a szezont a fazonnal, a xanax es a frontin nyugtatok, nem lehet antidepresszans helyett szedni.
6/7 anonim válasza:
Normális teljesen, megéri kivárni. Első pár hétben lehetnek ilyen összevissza, fura, ijesztő tünetek, de elmúlnak egy hónap alatt. Szexuális vágyam pedig nagyobb mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!