Szerintetek sem normális ez a dolog?
Sziasztok. Megpróbálom röviden leírni.
Szóval, 17f vagyok. Egyre többször jön ki rajtam az, hogy ingerült vagyok, stresszes, ideges. De most jön a dolog lényege: Nemtudom miért. Komolyan.
Lehet, azért mert magányos vagyok? Soha nem volt még barátnőm. Bár igazából nagyon szeretnék, de sajnos nagyon sok lány nem jön össze szegényebb, kicsit csúnyább fiúval. Sokszor voltam magam alatt ez miatt, és ezért már próbálkozni is félek.
De igazándiból, úgy érzem nem ez a probléma, hanem valami más de nemtudom mi. Annyira szenvedek már ettől, hogy az öngyilkosság gondolata is felmerült már bennem jó néhányszor.
Mondjam el ezt a szüleimnek szerintetek? Annyira félek, hogy hülyének néznek. De érzem, hogy valami nagyon nincs rendben. :/
Szeretem őket, de egyszerűen nem tudok bennük megbízni telsejen. Barátaim ezért sincsenek. Annyiszor átvertek lányok is.. ://
Azt még hozzá kell tegyem, hátha ez segít, hogy amúgy ezeket nem igazán veszik észre rajtam suliba sem.
Apukámnak párszor említettem, amikor pont oda illet, hogy nem is bánnám, ha nem élnék, nem félek a haláltól. De nem igazán lepődött meg rajta, vagy, hogy is mondjam.
Annyira egyedül érzem magam. Mi a bajom? Bediliztem?
Kérlek segítsetek, ha tudtok. :'(
#5! Nem fogja elhinni senki, de 180°C-ot fordult az életem! Az új suliban, új osztályban közkedvelt alak lettem! Úgy néz ki, tetszem 2 lánynak is! :)
Apropó tetszem.. Hogyan tudom megkeresni azt akivel szemeztem, úgy, hogy nem tudom a nevét, sem az osztályát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!